31 października 2016

Intensywnie czekoladowe i wskazane na diecie [FIT DESER]

Dietetyczne ciasto czekoladowe

Składniki

  • 400 g kaszy jaglanej
  • 4 łyżki kakao
  • 100 g gorzkiej czekolady 80 %
  • 1 łyżka oleju rzepakowego
  • mleko kokosowe
  • wiórki kokosowe
  • posiekane migdały
  • 3 jaja "0"

 

Sposób wykonania

Ugotuj kaszę jaglaną, a następnie poczekaj aż wystygnie. Zblenduj i dodaj pozostał składniki. Wszystko dokładnie wymieszaj. Powstałą masę przełóż do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Następnie wszystko oprósz posiekanymi migdałami i piecz przez 40 minut w temperaturze 180° C. Smacznego!

 


PODOBNE

Odniosłaś sukces
w pracy nad sylwetką? Podziel się nim z innymi! Przyślij nam swoją historię