1 grudnia 2017

Blogerka fitness skomentowała, że choroba nowotworowa wcale nie jest zła

Teraz przeprasza!

- Rak to znak, że Twoje ciało próbuje Cię uratować - tak brzmi jedno zdanie ze wpisu australijskiej blogerki Olivii Budgen. Niedługo po tym, postanowiła przeprosić za całą sytuację na swoim kanale Youtube. 

Dziewczyna to fanatyczka zdrowego jedzenia, a w szczególności tego surowego, czyli najbardziej nieprzetworzonego. Na swoje media społecznościowe zazwyczaj wrzuca zdjęcia kolorowych sałatek, koktajli i innych roślinnych dań. 

 

- Pozwól mi ewentualnie zakwestionować Twoje przekonania na temat raka i innych chorób. Co jeśli ich okoliczności  w ogóle nie są złe? Co jeśli zostały stworzone przez ciało, żeby cię uratować? Co, jeśli choroba jest mechanizmem dla przeżycia twojego ciała? - głosi jej kontrowersyjny wpis. 

 

Komentarze pod zdjęciem nie były już tak entuzjastyczne, co jego treść. Ludzie pisali o stracie bliskich im osób i przekonywali ją, że stąpa po bardzo grząskim gruncie oraz o tym, jak ten temat może być niestosowny i nie na miejscu. 

 

 

I remember the days where my life was consumed with food (and not in a good way). My mind was endlessly thinking about calories, carbs, fat, protein and obsessing over how much food to eat. I lived in a vicious cycle of hating myself, my body and food. There was no time left for me to focus on doing the things I love, set goals and take steps towards achieving them. I left no time for me to be happy. - The best decision I ever made was to shift my focus to whole plant foods. Instead of counting calories I started to count colours and variety - Healing your relationship with food isn’t easy. Depending on your situation it can be a long process. And simply because you’ve made the decision to focus on consuming whole foods doesn’t mean you’re going to be perfect with each decision after that. There may be times where you grab take away because it’s easy, or binge eat on your favourite chocolate and chips to numb your emotions. The key is to keep picking yourself up and moving forward day after day, and I can tell you from experience, the more you do so, the easier it will get. - All of a sudden you’ll come to this beautiful place in your life where you realise you hardly think about food in a negative light anymore. You won’t be obsessing over calories and numbers or worrying about your weight. You’ll easily and naturally be able to eat when you’re hungry, and stop when you’re full. The processed food and binges will be all but distant memories. You will have cultivated a healthy relationship with food. - If you have reached this amazing place - fortunately I can share your joy! If you’re still on that journey, please, hang in there. You are worthy and deserving of living a life free of emotional attachment to food. - P.S. Me and my abundant bowl of Rainbow Raw Pad Thai. My new What I Eat In A Day YouTube video is up where you can see me make this (click the link in my bio and then click on my YouTube channel).

A post shared by OLIVIA BUDGEN (@oliviabudgen) on

 

W swoim wpisie Budgen dalej twierdzi, że ludzie zostali wprowadzeni przez branżę medyczną w błąd i zachęca swoich obserwatorów, aby byli otwarci i spróbowali zmienić swoją perspektywę na chorobę nowotworową. 

 

 

 

Vegan Cauliflower Rice Sushi This cauliflower rice sushi is raw, vegan, gluten, dairy free, sugar free and super tasty! You can watch a video of me making this by heading over to my YouTube channel. > INGREDIENTS 4 raw nori sheets 2 cups cauliflower florets 1 carrot 1/2 capsicum 2 spring onions 1/2 avocado Handful cilantro Handful sunflower sprouts optional > Sweet and Spicy Sauce 2 medjool dates soaked for 1/2 an hour 1 tbsp tahini Thumb length piece of ginger minced 1 tsp raw apple cider vinegar 2 tsp tamari 1/2 cup filtered/spring water or more as needed to make creamy Squeeze of lemon > DIRECTIONS Blend up the sauce ingredients, adding more water if necessary to make creamy. Gently pulse the cauliflower florets in the food processor until it resembles rice. Slice the rest of your chosen ingredients and arrange them on two thirds of the nori sheet. Put a little water in a bowl and place it nearby. Start rolling and once you're almost done, wet your finger and dab the end of the wrap fairly generously to seal it. Pop the roll into the fridge to let it settle. Repeat this process until you've used up your ingredients.

A post shared by OLIVIA BUDGEN (@oliviabudgen) on

 

 

Autorka bloga szybko usunęła opublikowane zdjęcie z Instagrama. Postanowiła wygłosić także stosowne oświadczenie tej sprawie. Argumentowała swój komentarz publikacją książkową z 2009 roku, na której oparła swój kontrowersyjny wpis. 

 

 

My response video click on the link in my bio to watch the full version.

A post shared by OLIVIA BUDGEN (@oliviabudgen) on

 


PODOBNE

Odniosłaś sukces
w pracy nad sylwetką? Podziel się nim z innymi! Przyślij nam swoją historię